Over ons

Dispuutskleuren: Koningsblauw, lichtblauw en zilver 

 

Dispuutslied: Strijdlied


Proost: LEF!


Dispuutsdrankje: Blue CuraçaoKroegcantus

Jaarlijks organiseren wij als dispuut een kroegcantus voor alle leden van de M.S.V Tragos. De onweerstaanbare blauwe poncho's worden uit de kast getrokken en er kan weer schaamteloos met onze procantrut meegezongen en gedronken worden.

Toernooien

Binnen en buiten Maastricht bezoeken wij velen toernooien. We hockeyen, voetballen, volleyballen en waterfietsen zelfs om de biertjes er weer een beetje af te sporten.

Bierestafettes

Een paar keer per jaar gaat ons bierteam de strijd aan tegen andere disputen uit Maastricht om hen te laten zien waar we goed in zijn. 


Diners

Als een dispuutslid 21 wordt, wordt dit traditioneel met een feestelijk diner in het ouderlijk huis gevierd. Daar genieten we eerst van mooie speeches en culinair eten, om de avond vervolgens als vanouds in de meest foute club of kroeg van de stad af te sluiten.
Daarnaast organiseren we elk jaar een blind date diner, kerstdiner en galadiner.

Gala's

We hijsen ons in sjieke jurken en hoge hakken en struinen de stad af naar de ideale (of onlangs opgescharrelde) galadate. Na een paar uur worden deze hakken wel ingeruild voor platte sneakers, want er moet wel gedanst worden...

Familiedagen

Om het thuisfront een beetje een idee te geven van wat wij in Maastricht uitspoken, geven wij onze vaders, moeders, broertjes, zusjes en vriendinnetjes van 'thuisthuis' de kans om een dag een kijkje te komen nemen in ons studentenleven.  Afgelopen jaar was broertjes-zusjesdag en komend jaar staat moeder-dochterdag op de planning.